Winkelwagen

Verzenden

Verzenden
Je bestelling wordt verzonden met PostNL. In de meeste gevallen wordt je bestelling dan de volgende dag bezorgd. Post NL bezorgt op dinsdag t/m zaterdag  (uitgezonderd feestdagen). PostNL doet 2 afleverpogingen, ben je de tweede afleverpoging niet thuis, dan kun je het pakket binnen 3 weken afhalen bij een Postkantoor in de buurt

1e pakketbezorging  2e pakketbezorging 
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag


Niet thuis of zelf de afleverdag kiezen ?
Via de track en trace code van de zending en je postcode en huisnummer kun je tot drie dagen vooruit, bekijken hoe laat je de pakketbezorger kunt verwachten. Wanneer een pakket niet bij je kan worden afgeleverd, biedt PostNl het standaard aan bij de buren. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij de buren, dan ontvang je een bericht van de bezorger. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kun je op de website van Post Nl een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag en locatie die je beter uitkomen.

Pakket afhalen op postkantoor
Als het ook na de tweede aanbieding niet mogelijk is geweest je bestelling af te leveren, dan kun je de zending ophalen op één van de PostNL Postkantoren. Je hebt hiervoor drie weken de tijd, daarna gaat de zending retour naar de afzender. Bij het ophalen van de zending moet je je kunnen legitimeren.

Verzendtarief
Wij rekenen een bijdrage in de bezorgkosten van € 5,50 voor bestellingen onder de € 50,- binnen Nederland. Enkele producten (bv. papieren servetjes, producten Jurianne Matter) kunnen (tot 250 gram) ook als brievenbuspost worden verzonden (afhankelijk van het aantal). In dat geval bedragen de verzendkosten € 2,65. Bij een bestelling van € 50,- of meer worden géén verzendkosten in rekening gebracht.

Bespaar verzendkosten: zelf afhalen
De bestelling kan ook worden afgehaald bij Taste & Table te Kampen. In de bestelmodule op de website kun je dit aangeven: er worden dan géén verzendkosten in rekening gebracht. 

Het afhalen is alleen mogelijk in overleg: wil je zelf contact opnemen voor het maken van een afspraak?

Verpakking
Kwetsbare of breekbare artikelen worden zorgvuldig ingepakt in folie en met opvulmateriaal. Om de afvalberg te beperken hergebruiken wij zo veel mogelijk materiaal dat we van onze leveranciers ontvangen. Datzelfde geldt voor de dozen die we gebruiken. 

 

Webshop

Contactgegevens

Taste & Table
Hendrik van Viandenstraat 1
8266 DM KAMPEN
06 21 83 84 93

Social media