Winkelwagen

Retourneren

Mocht een besteld artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retour zenden.  

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens:
-        Omschrijving artikel
-        Order- of factuurnummer
-        Reden retour
-        Bankrekeningnummer
Je ontvangt dan een bevestigingsmail.

Het artikel moet (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking, voorzien van eventuele etiketten/labels en ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.  De kosten van het retour zenden, zijn voor je eigen rekening. Verpak het artikel goed en zorg ook voor voldoende frankering: retourzendingen waarvan de verzendkosten niet of onvoldoende zijn betaald, worden geweigerd.  Taste & Table is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of kwijtraken van teruggestuurde artikelen.  

Wanneer het artikel retour wordt gezonden als gevolg van nalatigheid van onze kant (bv. een beschadigd of verkeerd artikel) worden ook de verzendkosten door ons teruggestort.

Retouradres:
Taste & Table
Prinsenstraat 2
8261 JT  KAMPEN 

Wanneer een artikel (in goede staat) retour is ontvangen, krijg je een bevestigingsmail en wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op de aangegeven rekening.  

Heb je een klacht?
Is er iets mis met de bestelling die je hebt ontvangen, dan zullen wij altijd proberen dit op te lossen.  Meld je klacht per e-mail of telefonisch en wij nemen contact met je op. Wij proberen een en ander binnen 14 dagen af te wikkelen. 

 

Webshop

Contactgegevens

Taste & Table
Hendrik van Viandenstraat 1
8266 DM KAMPEN
06 21 83 84 93

Social media