1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
A+ A A-

Proeverij

Taste & Table laat je kennis laten maken met verschillende producten die niet alleen erg lekker zijn om “zomaar” te gebruiken, maar die je ook culinair gezien op verschillende manieren kunt toepassen. Hoe kunnen we dat beter doen dan door ze je te laten proeven?

Een 6-gangen proeverij in de regio Kampen - Zwolle

We verzorgen proeverijen voor kleine groepen (minimaal 6 - maximaal 10 personen). Tijdens een 6-gangen proeverij proef je verschillende producten en kleine gerechtjes waarin deze producten zijn verwerkt. Er wordt wel eens gezegd: over smaak valt niet te twisten, maar wij vinden het juist leuk om te horen wat je lekker of niet lekker vindt. Ook geven we je culinaire tips & suggesties. Hou je van koken, dan zul je zeker nieuwe inspiratie op doen!  

Een proeverij: waar en voor wie ?

Voor een proeverij regel je zelf de locatie en de deelnemers. Meest eenvoudig is gewoon bij je thuis maar als je over een andere locatie beschikt, kan dat natuurlijk ook. Taste & Table zorgt er voor dat de tafel sfeervol gedekt is: tafellinnen, servies en bestek nemen we mee, en na afloop ruimen we alles weer netjes op.
Leuk om te doen samen met vrienden/vriendinnen, je eetclub, collega’s of relaties. Gewoon omdat jullie van lekker eten en drinken houden, omdat je je verjaardag eens op een andere manier wilt invullen of hoe dan ook.
Taste & Table richt zich op de regio Kampen - Zwolle. Heb je echter interesse in een proeverij buiten deze regio, dan kijken we wat er mogelijk is.

De kosten van een proeverij

De kosten voor een proeverij bedragen € 17,50 per persoon (exclusief drank). De proeverij duurt ongeveer 2,5 uur, maar is niet bedoeld als volledige maaltijd. Na afloop van de proeverij kun je uiteraard de producten bestellen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Contactgegevens

Taste & Table
Hendrik van Viandenstraat 1
8266 DM KAMPEN
06 21 83 84 93
KvK Zwolle 59806818

Social Media