1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
A+ A A-

Delicatessen

Uit het enorme aanbod aan delicatessen kiezen wij bijzondere producten, die niet alleen erg lekker zijn om “zomaar” te gebruiken, maar die je ook in de keuken goed kunt toepassen. We kiezen altijd voor producten van een hoge kwaliteit èn we letten er op dat ze er leuk uit zien.

Zo maken we regelmatig gebruik van de bijzondere jams en pesto’s van Nicolas Vahé www.nicolasvahe.com, olie & azijns van Foodelicious www.foodelicious.nl, het zeezout van Falksalt, de ketchups van Belberry www.belberry.com en nog veel meer. 

Jam, chocolade, pesto, chutney en nog meer heerlijks van Nicolas Vahé

Nicolas Vahé is een Franse chef-kok en chocolatier die op hoog niveau werkte in Frankrijk, maar in Denemarken zijn eigen lijn is begonnen. Een mooie combinatie van traditionele recepten in de moderne keuken. De basisproducten uit Frankrijk en Italië zorgen voor een hoge kwaliteit en pure smaken. Wat dacht je van Jam met cocos & passiefruit of een Pesto met aubergine & red pepper ? 

 

Olie en azijn van Foodelicious

Foodelicious importeert olie & azijn uit het zuiden van Europa. Door het rechtstreekse contact met de kleine producenten, levert men hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De oliën hebben een volle en pure smaak, zoals bijvoorbeeld de heerlijke basilicumolie waarin de geur van de zomer je tegemoet komt. Super bij een tomatensalade of door een zomerse pasta.
De azijnen van Foodelicious zijn gemaakt op basis van vers fruit. Dat proef je terug in de pure smaak. Combineer bv. de frambozen-puree azijn met een salade met kip of eendenborst of sprenkel de zoete en stroperige vijgen-dadel azijn over de geitenkaas.

Tijdens een proeverij laten we je graag kennis maken met al dit lekkers !

Contactgegevens

Taste & Table
Hendrik van Viandenstraat 1
8266 DM KAMPEN
06 21 83 84 93
KvK Zwolle 59806818

Social Media