A+ A A-

Kessens in Amsterdam: topadresje !

Een lekker ontbijt, lunch of borrel aan de Rozengracht 
Ben je in Amsterdam en zoek je nog een fijn adresje voor de lunch of een vroege borrel, dan raden we je absoluut Kessens aan. Kessens zit sinds enige tijd aan het begin van de Rozengracht (op nr. 24). Het interieur van Kessens is licht en fris, de kaart is gevarieerd en wat ze serveren is met liefde en aandacht klaar gemaakt. Daar worden we blij van :-) Je bent er trouwens ook welkom voor een gevarieerd ontbijt of een lekkere koffie aan de leestafel.

Kessens overzicht

Internationale inspiratie 
Kessens is de zaak van Anna en Casper die geloven dat je moet genieten van het leven en dat ook graag op hun gasten willen overbrengen. Bij Kessens gaan ze daarom voor goede service en heerlijk eten. Beiden hebben veel gereisd en inspiratie opgedaan in steden als Parijs, New York en Stockholm, de stad waar Anna is opgegroeid voordat zij in 2002 naar Amsterdam verhuisde. Anna heeft zowel in Zweden als in Amsterdam veel horeca ervaring opgedaan en zet dit nu voort in haar eigen zaak, samen met haar echtgenoot. Casper komt uit de bekende Amsterdamse patisserie familie Holtkamp en heeft een groot deel van zijn leven in de bakkerij van zijn ouders gewerkt. Nu was de tijd rijp om samen met Anna zijn eigen lunchroom te starten. En natuurlijk vind je daar dan ook de heerlijke Holtkamp taartjes, koekjes en natuurlijk de croquetten. Smullen dus !

 

Kessens kroket

Welsh Rarebit en Cheese'N Onion
Wij genoten van een fantastische Welsh Rarebit (croque monsieur / soort tosti met oa chutney en cheddar) en een overheerlijk broodje Cheese’N Onion (met roomkaas, manchego en gekaramelliseerde ui).

Kessens broodjes

www.kessensamsterdam.nl    Let op: op zondagen is Kessens gesloten

Contactgegevens

Taste & Table
Hendrik van Viandenstraat 1
8266 DM KAMPEN
06 21 83 84 93
KvK Zwolle 59806818

Social Media