A+ A A-

Gartine - Eten uit eigen moestuin in hartje Amsterdam

Verscholen in een klein steegje van de Kalverstraat (tegenover Esprit) zit Gartine, een piepkleine ontbijt/lunch-gelegenheid, gerund door Kirsten en Willem Jan. Een top-adresje waar alles biologisch is en groenten, fruit en kruiden zo veel mogelijk uit de eigen moestuin komen. Dat laatste verklaard meteen ook de naam Gartine, wat "klein akkertje" betekent.Je kunt er terecht voor een bijzonder ontbijt, een lekkere lunch èn ... ze hebben geweldige taartjes zoals de fluwelige chocoladetaart :-) Wil je verschillende gerechtjes proberen, ga dan voor de high-tea die absoluut de moeite waard is. Bij Gartine vind je geen standaard gerechten, maar originele en bijzondere smaakcombinaties.

De zorg en aandacht die aan het eten is besteed, zie je ook terug in het interieur. Een geweldig beetje Frans landelijk sfeertje, met stoere houten tafels / banken, gecombineerd met mooi zilveren bestek en antiek serviesgoed.

Ook leuk om te weten: Kirsten en Willem Jan hebben een paar jaar geleden hun eerste kookboek uitgebracht "Zoete en hartige heerlijkheden": in no -time uitverkocht. Gelukkig verschijnt een dezer dagen kookboek nummer 2 "Vier seizoenen koken met Gartine".  Om thuis nog even lekker na te genieten ....

Gartine

www.gartine.nl Taksteeg 7, Amsterdam

Contactgegevens

Taste & Table
Hendrik van Viandenstraat 1
8266 DM KAMPEN
06 21 83 84 93
KvK Zwolle 59806818

Social Media