A+ A A-

Broste Copenhagen - the nordic way of life

Hou je van simpel & sfeervol, dan zal het aardewerk van het Deense merk Broste Copenhagen je zeker aanspreken. Eerst was er de Nordic-Sea lijn (met de streepjes) waarvoor de ontwerpers zich hebben laten inspireren door de grijs-groene kleuren van de Noordzee.

Recent is daar de Nordic-Sand lijn bijgekomen: een mooie grijzige zand kleur, zoals het strand aan de Noordzee kust. Doordat het servies met de hand is afgewerkt, zie je telkens subtiele verschillen in de kleur en structuur en dat maakt het servies extra bijzonder. Beide series kun je overigens prima met elkaar mixen en alles kan in de vaatwasser en magnetron.

Er zijn veel verschillende items: bordjes, kommen, bekers, kannen enz. Ook de serveerschalen zijn prachtig met bv. koekjes, borrelhapjes, op tafel met kaas of vleeswaren Als je interesse hebt in een item dat niet in ons assortiment zit, laat het weten, meestal is het snel te bestellen.

En kijk ook eens op de site van Broste http://www.brostecopenhagen.com als geen ander weten zij hoe je een sfeervol geheel creëert.

Contactgegevens

Taste & Table
Hendrik van Viandenstraat 1
8266 DM KAMPEN
06 21 83 84 93
KvK Zwolle 59806818

Social Media