A+ A A-

Ook op tafel natuurlijk groen

Het heeft even geduurd maar de natuur kleurt al weer prachtig groen. Het begint altijd met zo’n mooi fris lichtgroen waasje maar al snel gaat dat weer over in de diepere tinten groen. Ook op tafel is natuurlijk groen een prachtige kleur, die je zowel modern als klassiek kunt combineren. Daarom in dit blogbericht ter inspiratie wat tafelservies in de mooiste tinten groen. Prachtig ook om onderling te mixen en matchen. Combineer het met wit voor een frisse uitstraling, of met de meer blauw / turquoise of aqua achtige kleuren voor een mooie vrolijke zomersfeer. Of probeer eens een combi met goud- of kopertinten voor een beetje extra chique.

Foto 1 (hierboven): Lee Wolfe Pottery
De Amerikaanse Lee Wolfe ontwerpt al 35 jaar prachtig keramiek voor op tafel. Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en het landschap van North Carolina. Dat zie je terug in de prachtige kleuren en vaak organische vormen. In de loop der jaren is Lee Wolfe steeds meer “dinnerware” gaan ontwerpen, in de overtuiging dat aan tafel vaak de beste gesprekken tot stand komen. Daar zijn wij het helemaal mee eens https://www.leewolfepottery.com

 Groen Wonki Ware 2

Foto 2: Wonki Ware - Zuid Afrika. http://www.wonkiware.co.za 
Tien jaar geleden begon Di Marshall in een kleine studio met haar aardewerk servies. De lokale gemeenschap in het Zuid-Afrikaanse stadje werd betrokken bij Wonki Ware. Inmiddels een merk dat in vele prestigieuze winkels all over the world wordt verkocht. Wonki Ware herken je aan de bijzondere dessins en prachtige kleuren, waarbij geen item precies gelijk is.

Serax Aqua
Foto 3: Serax Aqua
Serax Aqua: een hele frisse celadon kleur. Prachtig in combinatie met wittinten op een zomers gedekte tafel. Je vindt de kommetjes van Serax Aqua in onze webshop. De Serax placemats Yummy Blue matchen er trouwens perfect bij.

Serax Pure New
Foto 4: Serax Pure
Voor het Belgische Serax ontwierp Pascale Naessens de Pure serie. En ook voor haar geldt: ook op tafel natuurlijk groen, met mooie organische vormen. De nieuwste variant in deze lijn is Pure New, geïnspireerd op de kleuren van de zee. Pascale is trouwens niet alleen keramiste maar ook een succesvol auteur van kookboeken, die in België al het boegbeeld zijn geworden van pure en gezonde voeding. Snuffel maar even op haar prachtige site http://www.purepascale.com/nl 

 

Contactgegevens

Taste & Table
Hendrik van Viandenstraat 1
8266 DM KAMPEN
06 21 83 84 93
KvK Zwolle 59806818

Social Media