Winkelwagen

Betalen

Je kunt bij Taste & Table betalen door middel van IDEAL of door vooraf overmaken.

IDEAL

Met IDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je aankopen via internet afrekenen. Je hoeft je niet te registreren of een account aan te maken maar rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank.  De meeste banken maken gebruik van IDEAL. De betaling wordt meestal nog dezelfde dag verwerkt. Wij maken vervolgens je bestelling klaar en zullen deze in principe binnen 2 à 3 werkdagen verzenden. Heb je een spoed-bestelling, laat ons dat dan even telefonisch weten (M 06  - 21 83 84 93).

Vooraf overmaken

Ook is het mogelijk om het geldbedrag zelf naar ons over te maken  Je kunt het bedrag overmaken op  rekeningnummer NL 65 SNSB 0871 2559 95  t.n.v. Taste & Table te Kampen. Vermeld bij de omschrijving het ordernummer.  Het is afhankelijk van je bank en de methode die je kiest (overmaken via internet of via overschrijvingsformulier) wanneer het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Zodra de betaling binnen is, nemen wij de bestelling in behandeling.
Wanneer op de 7e dag na de bestelling nog geen betaling is ontvangen, heeft Taste & Table het recht om de bestelling te annuleren. De bestelde artikelen worden dan niet meer voor je gereserveerd. 

Webshop

Contactgegevens

Taste & Table
Hendrik van Viandenstraat 1
8266 DM KAMPEN
06 21 83 84 93

Social media