1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
A+ A A-

Culinaire inspiratie & tafelsfeer

Welkom bij Taste & Table: een nieuw concept voor culinaire inspiratie & tafelsfeer! Wij laten je graag kennis maken met de lekkerste delicatessen èn de mooiste producten voor op tafel. 

Proeverijen

Taste & Table laat je kennis maken met verschillende producten die niet alleen erg lekker zijn om “zomaar” te gebruiken, maar die je ook culinair gezien op verschillende manieren kunt toepassen. En hoe kunnen we dat beter doen dan door ze je te laten proeven? 

We verzorgen proeverijen voor kleine groepen (minimaal 6 - maximaal 10 personen). Tijdens een 6-gangen proeverij proef je de verschillende producten en kleine gerechtjes waarin deze producten zijn verwerkt.  Er wordt wel eens gezegd: over smaak valt niet te twisten, maar wij vinden het juist leuk om te horen wat je lekker of niet lekker vindt. Ook geven we je culinaire tips & suggesties. Hou je van koken, dan zul je zeker nieuwe inspiratie op doen! 

En natuurlijk zorgen we ook voor een sfeervol gedekte tafel!  We werken in de regio Kampen-Zwolle; in overleg bepalen we samen de locatie.  

Enjoy !

Jeannet Tijsma
Taste & Table

House Doctor tafel

Tafeldecoratie

Taste & Table is ervan overtuigd dat je nog meer geniet van lekker eten wanneer dat samengaat met een sfeervol aangeklede tafel. Mooi serviesgoed, een stijlvol tafellaken of placemat en sfeervolle tafeldecoratie maken het helemaal af.

Eigentijdse merken

Tijdnes een proeverij maken we gebruik van eigentijdse producten van een goede kwaliteit. Dat zijn o.a. de merken:. 

- Serax www.serax.com 
- House Doctor www.housedoctor.com 
- Nicolas Vahé www.nicolasvahe.com 
- Onshus  www.onshus.nl 
- Broste Copenhagen www.brostecopenhagen.com 

Mixen & matchen

We werken veel met items met een basic en natuurlijke uitstraling, maar we maken ook regelmatig een uitstapje naar meer kleur of een vrolijk dessin. We vinden het ook leuk om aan tafel te “mixen en matchen”.En natuurlijk proberen we in te spelen op de seizoenen. Vrolijke zomerkleuren zul je in het najaar dan ook weer ingewisseld zien voor wat stemmiger kleuren. We weten zeker dat je genoeg inspiratie en ideeën opdoet om ook thuis een leuke tafelstyling te maken.   

Retourneren

Mocht een besteld artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retour zenden.  

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens:
-        Omschrijving artikel
-        Order- of factuurnummer
-        Reden retour
-        Bankrekeningnummer
Je ontvangt dan een bevestigingsmail.

Het artikel moet (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking, voorzien van eventuele etiketten/labels en ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.  De kosten van het retour zenden, zijn voor je eigen rekening. Verpak het artikel goed en zorg ook voor voldoende frankering: retourzendingen waarvan de verzendkosten niet of onvoldoende zijn betaald, worden geweigerd.  Taste & Table is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of kwijtraken van teruggestuurde artikelen.  

Wanneer het artikel retour wordt gezonden als gevolg van nalatigheid van onze kant (bv. een beschadigd of verkeerd artikel) worden ook de verzendkosten door ons teruggestort.

Retouradres:
Taste & Table
Prinsenstraat 2
8261 JT  KAMPEN 

Wanneer een artikel (in goede staat) retour is ontvangen, krijg je een bevestigingsmail en wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op de aangegeven rekening.  

Heb je een klacht?
Is er iets mis met de bestelling die je hebt ontvangen, dan zullen wij altijd proberen dit op te lossen.  Meld je klacht per e-mail of telefonisch en wij nemen contact met je op. Wij proberen een en ander binnen 14 dagen af te wikkelen. 

 

Contactgegevens

Taste & Table
Hendrik van Viandenstraat 1
8266 DM KAMPEN
06 21 83 84 93
KvK Zwolle 59806818

Social Media